Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En besviken Joanna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En besviken Joanna

Varför fotade jag inte speedwayen i går?

Det är många som har frågat varför jag inte fotade matchen mellan Valsarna-Piraterna i går. Det finns två svar på den frågan.

1. Jag har njursten och går på morfin och är sjukskriven. Men hade tänkt fota resten av säsongen.

2. Valsarna har valt att inte ge mig någon
pressakriditering i år. Varför är oklart eftersom mitt företag Aspiepower media är godkänt för F-skatt. Jag är utbildad journalist och jag har jobbat i 8 år åt Ludvig Lindgren som kör för klubben. Ett jobb som blir svårare att genomföra utan pressakriditering.

Kan vara Valsarnas största fans

Jag måste påstå att jag kan vara ett av Valsarnas största fans. Jag har missat 8 hemmamatcher i elitserien och Allsvenskan på 28 av mina 30 år i livet. Jag har varit funktionär sedan jag var 10 år. Då jag hjälpte pappa att sälja sittplatsbiljetter. 2007 började jag fota speedway och har sedan dess haft pressakriditering. När Valsarna höll på att gå i konkurs så hade jag en föreläsning och drog in 3000 kr som jag skänkte till klubben.

Lyfter dem i media

Varje gång jag blir intervjuvad av media och på varje föreläsning så berättar jag om Valsarnas betydelse för min rehabilitering. 2016 la jag ner två veckors jobb på att bygga en hemsida som jag sedan uppdaterade live alla hemmamatcher och en och annan bortamatch under hela säsongen. Jag fixade en ny facebooksida som fick tusen följare på ett dygn. En facebooksida som jag äger och skulle kunna plocka bort på 2 sekunder men jag tänker inte sänka mig till deras nivå.

En besviken Joanna

I det här inlägget vill jag också passa på att tacka Vetlanda, Piraterna, Glasgow tigers, Eskilstuna Smederna, Örnarna och Masarna för att jag blivit varmt välkommen att fota på era banor. Jag kommer gärna tillbaka.

/ En besviken Joanna

En besviken Joanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *