Redo för tidningsintervju

Redo för tidningsintervju

Mamma och pappa sov över här lördag till söndag. Så på söndag förmiddag hjälptes vi åt att städa lite. Nu är mitt hem redo för tidningsintervju. På torsdag kommer nämligen en tidning hit och ska göra ett reportage om mig. Det var ett tag sedan sist och jag tycker det kul att göra intervjuer och just den här är väldigt viktig.

Redo för tidningsintervju
Det har hamnat en ny detalj på min hylla i vardagsrummet. Jag fick ärva en kamera av farfar, senaste modellen haha:P

Strumpproblem

Efter städningen blev det en tur till Filipstad på marknad. Det är inget att ha men ändå ska man alltid dit av någon anledning. Jag fick i alla fall det viktigaste. Donuts och strumpor. Inte för att jag behöver nya strumpor för jag har säkert 200 par men jag har inte orkat para ihop dom så har rockat sockorna varje dag i en månad nu. Varför använda onödig tid på att sortera strumpor när man kan köpa nya? Jag kommer ju dock ha samma problem när de här 14 paren är slut men där är vi inte än haha.

Rockstjärnekatten

Baby glömde sitt koppel i Hagfors så jag fick köpa ett nytt till henne. Självklart ska rockstjärnekatten ha ett döskallekoppel. Vi gick ut och tog en liten promenad i går. Baby fördrar att vara ute i Hagfors för där är lite lite lugnare och tryggare. I Karlstad finns det bilar och andra läskiga saker.

Vad har du köpt för spännande till mig mamma:P
Vad har du köpt för spännande till mig mamma:P

Päls och döskallar

Det är dock inte bara Baby som förnyat höstgarderoben. Jag köpte mig en nämligen en pälskjacka i Filipstad. Ja det blev inte bara strumpor och donuts trots allt. Jag och Baby har dock samma smak vi gillar päls och döskallar båda två.

Kycklingfilé och ungsrostade grönsaker

Efter promenaden kollade vi på lite serier. Sen la jag mig i badet medan min kock fixade middag. Det är oftast Henrik som lagar mat i de här hemmet för han tycker att det är roligt. Den här gången serverades det kycklingfilé och ugnsbakade grönsaker.

Sjukt trött

I dag har jag jobbat på Elitled och nu blir det slapp i soffan resten av kvällen. Jag är sjukt trött. Helst skulle jag vilja sova i två veckor men det går ju tyvärr inte. Vad har du gjort i helgen?

 

2 svar på ”Redo för tidningsintervju

  1. Det låter toppen att rocka sockorna hela månaden! Jag föredrar dock mina sockar i likadana par, så jag brukar para ihop dem framför teven när jag har tvättat. ”Undercover boss” är ett utmärkt teve-program för att para ihop sockar.
    Soffan ser ju ut att vara gjord för Baby! Så fin bild! Det är mycket energi i den katten, ser det ut som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen