Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 12 år som viktväktare – Aspiepower Media
Aspiepower Media

12 år som viktväktare

viktväktare

12 år som viktväktare

I bland behöver man se helheten och inte bara fokusera på vikten. Bilden till vänster är tagen i januari. Den till höger för två veckor sedan. I dag är det 12 år sedan jag skrev in mig på Viktväktarna för första gången. Då visade vågen 95 kg. Jag hade gått upp 30 kg på en och en halv månad pga psykmediciner.

En livsstil

Jag får ibland höra att det inte kan vara hälsosamt att gå på diet i tolv år. Men Viktväktarna är ingen diet utan livsstil. Jag har fått lära mig att få en hälsosam livsstil. Med hjälp av programmet har jag klarat att hålla vikten i schakt trots medicinerna. Jag gick ner 30 kg på nästan ett år. Sen höll jag vikten i över 10 år tills de höjde medicinerna och jag gick upp 15 av dom kilona igen.

Kan jag så kan du

Nu är det bara fem kilo kvar till målvikt och jag kämpar på trots mediciner som gör att min ämnesomsättning är katastrof. Jag möter ibland personer med psykisk ohälsa som säger att dom inte kan gå ner i vikt pga sina mediciner. Ja resan kanske blir lite jobbigare men jag är ett levande bevis på att det går om man verkligen vill. Sen har jag såklart en fördel med mitt driv och att jag inte ger upp när jag bestämt mig för något. Kan jag så kan du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *