Hur många gånger ska man behöva be psykiatrin om hjälp innan de gör något?

Hur många gånger ska man behöva be psykiatrin om hjälp innan de gör något?

Mår sämre

För lite mer än en månad sedan skrev jag ett inägg om att jag inte mått så bra den här hösten. Jag hade då telefonkontakt med min läkare och vi valde att höja medicinen. Läkaren sa att det viktigt att jag får en riktig tid hos honom v.42 eller v.44 då han finns på plats. Han sa att han skulle skriva in det i journalen med att det var bra att jag ringer och påminner dom.

Hur många gånger ska man behöva be psykiatrin om hjälp?

Nu är vi inne på vecka 43 och jag har fortfarande inte fått en tid fast jag nu ringt för tredje gången och tjatat och sagt att jag inte mår bra och behöver en tid. ”Jag ser att du ska ha en tid men du har inte fått någon”, tycker sköterskan… Jo tack jag har märkt det.. Hur många gånger ska man behöva be psykiatrin om hjälp innan dom tar det på allvar?

Måste jag krascha totalt?

Jag förstår att de har väntetid och att det är många som behöver hjälp. Men man tycker att de borde skynda på en tid när läkaren skrivit att jag behöver en och jag vid flertalet gånger ringer och ber om hjälp. Ska jag behöva krascha totalt för att få hjälp? Som sommaren 2015 när jag kom in i ambulans och de frågade varför jag inte bad om hjälp. Då hade jag bett om hjälp tio gånger men inte fått någon.

Jag klarar mig

Jag klarar mig för i morgon kommer jag skicka min pitbull efter dom, även känd som pappa. Stefan Halvardsson kommer berätta för dom vad han tycker och tänker och honom bråkar man inte med. I värsta fall åker jag till psykakuten och vägrar går därifrån innan jag får hjälp. Men jag tänker på alla andra som inte är lika bra på att tjata som jag är. Dom som inte har en arg pappa att skicka efter dom när man inte orkar tjata mer.

 

2 svar på ”Hur många gånger ska man behöva be psykiatrin om hjälp innan de gör något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen