VECKOPLAN 18 | Stockholmsresa

Stockholmsresa

I går kliv vi in i vecka 18 den vecka innehåller roliga och mindre roliga saker. Jag kommer jobba hemifrån denna vecka och jag kommer stanna kvar i Kumla fram tills på  onsdag. Då väntar en liten Stockholmresa då det är dags för NPF-forum. Jag kommer sova över en natt i Stockholm eftersom konferensen börjar så tidigt men jag kommer åka tillbaka till Kumla på torsdagkväll. Tidigt på fredag morgon måste jag upp för klockan 11.00 börjar farmors begravning i Hagfors. Jag är glad för att jag har arbetsgivare som förstår grejen så jag får jobba hemifrån annars hade jag fått ställa in resan till Stockholm.

Stockholmsresa
Bildkälla

Veckoplan:

Måndag:

Kommer vara i Kumla och jobba hemifrån.

Tisdag:

Kommer vara i Kumla och jobba hemifrån.

Onsdag:

Efter lunch tar jag tåget mot Stockholm

Torsdag:

Konferens i Stockholm hela dagen på kvällen tar jag tåget till Kumla.

Fredag-Söndag:

Klockan 11.00 ska jag vara i Hagfors på farmors begravning. Sen kommer jag och Baby spendera helgen i Hagfors.


Veckans förväntningar:

Det ska bli kul att komma till Stockholm och det ska bli spännande att vara med på NPF-forum för första gången.

Veckans utmaning:

Veckans utmaning kommer bli att orka med allt trots smärtan. Man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen.

Hur gick förra veckans utmaning?

Förra veckans utmaning var att vila på utsatt vilotid. Det gick bra och det blev till och med mer vila för två möten jag skulle ha varit på blev inställda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen