Aspiepower Media

Julen har en förmåga att sluta i kaos

Godmorgon världen!
Nu är det måndag igen, alltså veckorna bara rusar i väg.
Det är bara 12 dagar kvar till julafton och jag har inte ens en gnutta julkänslor än. Snön som föll i går försvann lika snabbt som den kom och det är bara grått och slaskigt ute, jag gillar det inte. Och min kropp gillar inte att vädret inte kan bestämma sig om det ska vara höst eller vinter.

Ska jobba i två timmar sen ska jag träffa min kontaktperson för att äta lunch, det är ganska lagom att börja en måndag med bara två arbetstimmar.

I dag är jag inne på dag fem med 300 mg Seroquel och jag sover fortfarande och är inte alls lika hyper. Än iallafall för sitter just nu och dricker energidryck:D
Läkaren har sagt att jag ska äta den höjda dosen i minst fyra dagar och den när det känns stabilt så ska jag sänka igen. Men jag funderar på att ha kvar den här dosen tills jag ska till honom i januari. För jag tror att det här är den dosen jag ska ha som normaldos.
Är ju så svårt att veta, vi vill ju såklart att jag ska ha så liten dos som möjligt, men 50 mg gjorde extrem skillnad på sömnen och jag känner mig inte avstängd eller trög.

Andra anledningen till att jag funderar på att ha den här dosen är för att jag vet att julen har en förmåga att bli jobbig. De senaste fem åren har den slutat med panikångest och att jag fått ta lugnande. Därför kanske det är bra med höjd dos i förebyggande syfte.
Ska rådfråga psykologen på torsdag vad han tycker, men efter snart 29 år så känner jag min kropp ganska bra och brukar vara bra på att känna av vad som är bäst för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *