Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 VECKOPLAN 17 | Fullproppad vecka – Aspiepower Media
Aspiepower Media

VECKOPLAN 17 | Fullproppad vecka

En fullproppad vecka

Hej kompisar! I dag kliver vi in i vecka 17. Det är helt galet för jag tycker att det var nyss som vi började det här året. Tiden går fort när man har roligt. Den här veckan ökar vi tempot lite för den är ganska fullproppad med roliga saker.

En fullproppad vecka
Bildkällla

Veckoplan:

Måndag:

Jobb på Eldialog sen hem och ta emot mitt boendestöd. Resten av kvällen blir det vila.

Tisdag:

Jobb på Eldialog på förmiddagen. Sen hem och vila innan jag ska i väg på ambassadörsmöte med Hjärnkoll.

Onsdag:

Vila på förmiddagen sen vid lunch ska hålla en föreläsning i samarbete med Samspelet. På kvällen ska jag till Viktväktarna och väga in mig.

Torsdag:

Jobbar på Eldialog på förmiddagen sen blir det vila innan det är dags för årsmöte med Hjärnkoll. Jag är vald på två år så har ett år kvar i styrelsen.

Fredag-Söndag:

På fredag förmiddag åker jag och Bebbsan mot Kumla där vi ska spendera helgen. Vi har inga större planer så vi får se vad som händer.


Veckans förväntningar:

Det ska bli kul att komma till Samspelet. Jag har sagt i två nu att jag ska komma och hälsa på men får aldrig tummen ur. Så det är bra att dom bokar mig som föreläsare så jag måste komma dit;)

Veckans utmaning:

Veckans utmaning blir att vila när jag har inbokad vilotid. Det här blir andra veckan med högre tempo och återhämtningen är så viktig. Vad har du för planer för veckan?

2 reaktioner på “VECKOPLAN 17 | Fullproppad vecka

  1. Det där med att planera in vila är jag inte så bra på – håller med om att återhämtningen är så viktig för att orka. Återhämtning för mig är att vara ensam i flera dagar i rad.
    Då får jag mental energi igen. Det har tagit flera år för mig att hitta rätt. Tyvärr räcker det inte med en natts sömn, som hos en frisk person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *