Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Avicii orkade inte mer – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Avicii orkade inte mer

Avicii orkade inte mer

Hela världen har blivit berörda av Tim ”Avicii” Berglings bortgång. Under torsdagen gick familjen ut med ett pressmeddelande där de skriver ”att han inte orkade längre”. Varje vecka är det 30 personer i Sverige som väljer att avsluta sina liv. Ändå är självmord inget vi pratar om.

Jag kunde ha varit en av dom

Jag kunde ha varit en av de där 30 personerna men i dag är jag glad för att jag har misslyckats nio gånger. För egentligen ville jag aldrig dö. Det gjorde bara så ont i själen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen och tyvärr har inte livet en pausknapp.

Avicii
På bild 1 ser ni Joanna 14 år som inte vill leva och som trodde att livet var förstört.

På bild 2 ser ni Joanna 30 år som jobbar med det hon älskar och lever drömmen och mår helt okej trots en psykisk sjukdom och en NPF-diagnos.

Till alla er unga där ute som inte mår bra:

I bland kan det kännas som att dina föräldrar och andra vuxna runt omkring inte förstår någonting. Men troligtvis gör dom allt dom kan och lite till för att det ska bli så bra som möjligt för dig. Ge aldrig upp! Livet är inte förstört man kan alltid börja om. En dag kommer allt bli bra igen, jag lovar!

Hit kan du vända dig med frågor och tankar om självmord och psykisk ohälsa.

Hjälplinjen på telefon 0771-22 00 60.

Bris – Barnens rätt i samhället på telefon 116 111.

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80.

Jourhavande präst nås via 112.

Mind’s Självmordslinjen, chatt via mind.se eller på telefon 90101.

Källa: 1177

1 reaktion på “Avicii orkade inte mer

  1. Ja, usch, så fruktansvärt sorgligt. ?

    Och för att inte tala om t ex Justin Bieber, som är populär på samma sätt som Avicii var och är. Och inte nog med det, Bieber blir ju också mobbad av en massa haters. Det är minst lika sorgligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *