Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 När allting rubbas… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När allting rubbas…

När allting rubbas

Jag kom hem till Hagfors vid 23 tiden i går men somnade inte förrän 03.30. Det är så dumt när mina rutiner ändras för allting rubbas. I vanliga fall tar jag medicinen vid 19-tiden och då är jag nog trött för att somna vid 22 tiden. Men det funkar ju inte att ta den då när man är ute och reser. Då hade jag ju somnat på bussen och inte kommit av sen.

Höll på att svimma

När vi åkte dit tog jag tabletterna två timmar innan och somnade innan vi ens hade hunnit åka ut ur Hagfors. Vi stannade i Brålanda för chauffören måste vila, för annars kör han för många timmar. Vi gick ut för att köpa en smörgås men då var ju mina mediciner i full verkan. Så jag höll på att svimma flera gånger av yrsel. Var helt kritvit i ansiktet så fick sätta mig ner och så fick vi ”sno” en dricka. Det var världens längsta kö så fick mamma betala den när hon kom fram.

Glömde ta medicinen

Så tanken var att jag skulle ta tabletter när vi var i Karlstad. Då skulle den ha en timma på sig att verka så jag skulle vara nog trött för att ta mig av bussen i Hagfors. Men det glömde jag ju såklart så tog dem när jag kom hem och då kunde jag ju såklart inte sova. Mina sömntabletter ligger hemma i Karlstad och ville inte väcka mamma och pappa. Men när jag hörde att de var uppe på toa vid 03 så gick jag och bad att få en av mammas sömntabletter och somnade tillslut.

Mot Kumla

Nu har jag ätit pizza till frukost, bästa frukosten. 😉 Och nu ska jag åka till Kumla och ta hand om min sjuka pojkvän eftersom jag är ledig i morgon. Eller ja ledig och ledig ska jobba med mitt företag men det kan jag ju göra vart som helst bara jag har med datorn.

allting rubbas

3 reaktioner på “När allting rubbas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *