Aspiepower Media

Planer för hösten…

Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt företag Aspiepower Media
…………………

Jag håller på att spika mina planer för hösten. Ja hösten…. Alltså det var ju nyss slutet av maj och jag satt på ett tåg hem från Mora. Jag hade haft min sista föreläsning och skrev att jag skulle ha två minst månaders semester. Vart tog tiden vägen? Nu har vi klivit in i augusti och nu är den semestern snart över. Det är snart dags för mig att ge mig ut på en föreläsningsturné igen och det ska bli så kul, för jag älskar ju det här!

Planer för hösten:

Hösten börjar redan fyllas på och jag har en känsla av att den snart kommer bli fullbokad. Nu när semestern är slut och folk kommer tillbaka till jobbet och kommer på att de måste ha föreläsare till kommande event. Så är du intresserad av att boka mig som föreläsare i höst/vinter eller har något annat roligt projekt som du vill ha med mig på? Så är det nu hög tid att maila mig på: info@joannahalvardsson.se

 

planer för hösten

Inbokade föreläsningar:

12/9 Torsby, mer info kommer
13/9 Hagfors bibliotek, mer info kommer
7/11 Karlstad, mer info kommer
15/11 Karlstad, sluten
20/11 Kristinehamn, sluten
24/1 Grums bibliotek, mer info kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *