Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Man skulle vara katt… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Man skulle vara katt…

Man skulle vara katt

Jag trodde på riktigt att jag skulle frysa ihjäl i natt. Jag vaknade flera gånger av frossa. Då sov jag ändå i mjukiskläder med en värmedyna under tre täcken med Baby ovanpå alltihopa. Har haft någon skit på G i kroppen ett tag nu men de bryter ju aldrig ut. Det här vädret gör det ju inte bättre. Jag fick ut bilen i dag men fick stå och sparka bort snön för att komma ut från gården för de hade plogat upp en kant. Värsta träningspasset. Man skulle vara katt vid sådana här tillfällen så man slipper gå ut.

Dags för veckans vägning

I kväll är det dags för veckans vägning. Det finns en risk att vågen visar plus för det är den veckan i månaden som jag kan gå upp till 1 kg. Men det spelar ingen roll för jag vet att jag gör mitt bästa. Jag mätte mig nämligen i går och jag har tappat 3 cm runt magen och 2 cm runt låren på två veckor. Det kan låta som väldigt mycket på så kort tid. Men mina mediciner gör att jag drar på mig mycket vätska och blir förstoppad. Men när jag äter rätt så mår min kropp bättre så det är därför resultatet är så stort på kort tid. Men jag hoppas för motivations skull att vågen i alla fall visa lite minus.

 

Man skulle vara katt

2 reaktioner på “Man skulle vara katt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *