Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hamnade på akuten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hamnade på akuten

Spenderar kvällen på akuten…

Smärtan gav sig inte trots att jag hade tagit både pronaxen och spasmofen. Så mamma satte sig i bilen och kom hit och körde mig till akuten. Jag brukar gnälla på vården Men i dag har de fan slagit rekord. När jag hade varit här i 15 min så hade jag fått två sprutor och man hade hunnit med att se att jag har blod i urinen. Snabba ryck! Fördelen med att vara stammis, tur att man får vara VIP någonstans?

Smärtan avtog lite efter spruta nummer två men har fortfarandr ont. Ligger här och följer Luddes match på mobilen i väntan på läkaren.  Men jag vågar inte uppdatera hemsidan för jag hör hans röst i mitt huvud: ”Joanna ditt liv är viktigare än min match. Så ta hand om dig själv och skit i min hemsida”. Vi kan ha haft den här diskussionen förut?

Akuten

6 reaktioner på “Hamnade på akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *