Aspiepower Media

Gamla stan i Chania

Det är så vackert vid gamla stan i Chania

Efter att ha häng vid poolen hela dagen så kände vi vid fyra att det var dags att ge sig. Innan vi blev helt sönder stekta, nu är vi bara halvt vidbrända. I stället tog vi bussen in till Chania och gick till hamnen och gamla stan, det var väldigt vackert där. Vi åt middag vi en resturang med rosa blommor, jag älskar rosa blommor. Haha vilken skräll va? För ni som läst den här bloggen ett tag borde veta att jag älskar färgen rosa. Maten var också god men blommorna var finast;)

Sen när vi skulle gå tillbaka till bussen så gick vi vilse men tack och lov för att Google maps finns. Hur klarade vi oss innan det? Så vi hittade rätt och stegräknaren visar att jag gått 9 km i dag. Nu blir det sägen för i morgon väntar en ny dag.

  Chania

1 reaktion på “Gamla stan i Chania

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *