Stort reportage om mig i NWT

Stort reportage om mig i NWT

Ni kanske minns att jag blev intervjuvad av NWT för över en månad sedan. Vi har väntat in statistik, skärmande statistik. Förra året tog 51 värmlänningar sitt liv. Det är en ökning med 18 personer jämfört 2016 och det innebär att Värmland har den högsta självmordsfekvensen i hela landet. Jag blir dock inte förvånad eftersom psykiatrin inte lyssnar när man ber om hjälp. Läs mer om det i måndagens inlägg här.

Kan förhoppningsvis inge hopp

Men tillbaka till dagens tidning. I reportaget berättar jag om hur det kan vara att inte vilja leva men överleva. Ett stort och viktigt reportage som förhoppningsvis kan inge hopp. Tyvärr har de valt att låsa artikeln på nätet. Något som jag tycker är lite tråkigt för undomar köper oftast inte tidningen. Och jag önskar att jag hade fått läsa den här artikeln när jag var 15 år.

Stämma tidningen

Baby är inte heller nöjd med reportaget. Hon planerar att stämma NWT för att hon inte fick vara med på första sidan. Jag tror att kändisskapet har stigit henne över huvudet haha. På tal om att vara känd så blev det lite konstigt när jag skulle köpa tidningen förut. Kvinnan i kassan scannade in den och utbrister ”Men gud det är ju du! ”. Tänkte fråga om hon ville ha min autograf haha;)

Ett svar på ”Stort reportage om mig i NWT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen