Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Skogspromenad med katt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skogspromenad med katt

Skogspromenad med katt

Seriemaraton

Jag har spenderat helgen i Hagfors. Det som det oftast brukar bli, en lugn helg. Vi har kollat på Advokaten, Rebecka Martinsson, Dicte och Team Solberg. Gillar ni motorsport så kan jag rekommendera den sistnämnda. Jag fick äran att prata med Pernilla och Petter när jag fotade Svenska rallyt åt P4 Värmland för några år sedan. Även vi aldrig hade träffats förut så var de väldigt trevliga och det kändes som att vi kända varandra.

Mötte ett litet lodjur ute i skogen som satt och spanade ut över Tallhult;)

Skogspromenad med katt

Förutom att titta på serier så blev det en skogspromenad med katt. Nu kanske någon tänker ”Hur kan en katt gå på en promenad?”. Men nu pratar vi inte om vilken katt som helst utan världens duktigaste Bebbsan. Hon traskade på i 2 km. Stundvis fick vi bära henne så hon fick vila de små tassarna men snabbt ville hon ner igen och fortsätta gå. Duktig tjej! När man gått så långt så får man vila med mormor när man kommer hem.

9 reaktioner på “Skogspromenad med katt

 1. Underbara bilder på Baby! Ja du och Babys mormor är ju fina också, men Baby stjäl liksom rampljuset. Kul att Baby och du har skogspromenader som gemensamt intresse, skogen är alltid kul att vara i.

  Hur gör du med besök nu under corona-tider? Är det något särskilt du tänker på?

  1. Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

   1. Jag är imponerad av att du orkar hålla igång så mycket trots att hela samhället befinner sig i kris! Jag har inte vågat gå på gym på flera månader. Promenader i närområdet funkar i alla fall. Fint att du kan träna när det är tomt!

  2. Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

  3. Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *