Vardag

Skogspromenad med katt

Skogspromenad med katt

Seriemaraton

Jag har spenderat helgen i Hagfors. Det som det oftast brukar bli, en lugn helg. Vi har kollat på Advokaten, Rebecka Martinsson, Dicte och Team Solberg. Gillar ni motorsport så kan jag rekommendera den sistnämnda. Jag fick äran att prata med Pernilla och Petter när jag fotade Svenska rallyt åt P4 Värmland för några år sedan. Även vi aldrig hade träffats förut så var de väldigt trevliga och det kändes som att vi kända varandra.

Mötte ett litet lodjur ute i skogen som satt och spanade ut över Tallhult;)

Skogspromenad med katt

Förutom att titta på serier så blev det en skogspromenad med katt. Nu kanske någon tänker ”Hur kan en katt gå på en promenad?”. Men nu pratar vi inte om vilken katt som helst utan världens duktigaste Bebbsan. Hon traskade på i 2 km. Stundvis fick vi bära henne så hon fick vila de små tassarna men snabbt ville hon ner igen och fortsätta gå. Duktig tjej! När man gått så långt så får man vila med mormor när man kommer hem.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Linn
  18 maj, 2020 at 11:08

  Haha, vilken duktig katt! Min hade lagt sig ner och totalvägrat.

 • Reply
  Moa
  18 maj, 2020 at 21:47

  Underbara bilder på Baby! Ja du och Babys mormor är ju fina också, men Baby stjäl liksom rampljuset. Kul att Baby och du har skogspromenader som gemensamt intresse, skogen är alltid kul att vara i.

  Hur gör du med besök nu under corona-tider? Är det något särskilt du tänker på?

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   19 maj, 2020 at 10:47

   Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

   • Reply
    Moa
    24 maj, 2020 at 00:08

    Jag är imponerad av att du orkar hålla igång så mycket trots att hela samhället befinner sig i kris! Jag har inte vågat gå på gym på flera månader. Promenader i närområdet funkar i alla fall. Fint att du kan träna när det är tomt!

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   19 maj, 2020 at 10:47

   Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   19 maj, 2020 at 10:47

   Jag träffar andra men håller ”reglerna. Helst utomhus, mindre grupper, undvika att ta i varann och hålla avstånd. Jag är även gymmet för skulle bli knäpp annars. Men håller samma där och jag tränar ofta på förmiddag då de är mer eller mindre tomt. Och sprit massa sprit🙂

 • Reply
  Yolanda
  24 maj, 2020 at 20:53

  Mysigt med katten:)

Leave a Reply