Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Julkänslor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Julkänslor

Har ni fått några julkänslor än?

Mitt hem blev ju julpyntat förra veckan. Så det är väl lika bra att fortsätta i julens tecken. Jag börjar nog få lite julkänslor ändå men tanke på vad jag handlade hem i går. Jag älskar vanliga Sombrero så tycker det är kul att de kommit i en ny julig variant. Dom var riktigt goda. Jag har än så länge bara smakat på hjortton glöggen och den var också riktigt god. Vilken glögg är din favorit? Den gamla vanliga eller något med annorlunda smak?

julkänslor

8 reaktioner på “Julkänslor

  1. Inga julkänslor här än 🙂 Vi pyntade aldrig något hemma före första advent, och sedan jag flyttade från norrland och alltså knappt ens får någon snö så har jag riktigt svårt att komma in i julstämningen =/ Jag är däremot otroligt sugen på lussekatter så jag får se om jag klarar av att vänta tills det är ”okej” att baka haha.

  2. Jag vet inte vad som framkallade det, men ja – julkänslan har dykt upp några gånger! Pepparkakor gillar jag inte, glögg gillar jag men dricker inte så mycket. Däremot samlar jag på BLOSSA’s glögg som kommer i ny smak varje år, för att flaskorna är så fina 🙂 Men alla är hittills oöppnade 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *