Aspiepower Media

Vill inte veta vad jag väger

Kunde inte somna

Kunde inte somna i går, hela armen pulserade. Så fick ta en Stilnoct, den andra sedan jag började med Melatonin. Väldigt stor skillnad och att ta den någon gång i bland är helt okej. Vaknade dock flera gånger i natt och fick vända på mig för armen domnar bort. Nästa gång jag vaknar så pulserar det hela armen. Men det är bara att bita ihop och försöka överleva i väntan på magnetröntgen.

Klarade första dagen

I går började jag som sagt att följa Viktväktarnas program igen. Första dagen brukar vara jobbig, när socker abstinensen slår till. Jag tycker dock att det gick bra denna gång. Jag hetsäter frukt i stället för kakor nu haha. Sen gillar jag de nya programmet då man kan äta mer saker fritt. Tex ägg och kycklingfilé. Så jag var upp vid 23-tiden och åt ägg i går. Vet inte varför jag alltid blir sugen på saker när jag gått och lagt mig.

Jag vill inte veta vad jag väger

I dag är det dags att väga in sig. Jag vill inte ens veta vad jag väger. Vet på ett ungefär vad jag väger men min våg är lite knäpp för i bland väger jag 65 kg och i bland 85 kg haha. Hatar dock att man väger in sig på kvällen och med kläder, då väger man ju ännu mer. Men jag har inte möjlighet att gå dit på förmiddagen för jag jobbar ju. Jag vill inte veta vad jag väger men det måste jag ju. Synd att Baby inte är hemma annars kunde ju hon blivit med och läst av resultatet åt mig så hade jag sluppit se haha. Återkommer med det hemska resultatet i kväll.

Vill inte veta vad jag väger
Gårdagens kvällsfika. Glutenfritt knäcke bröd med ägg 4SP
Smoothie på naturell lätt yoghurt och bär 0SP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *