Home Inspiration Sneak peak gala-outfit

Sneak peak gala-outfit

by Joanna Halvardsson

Inlägget innehåller Adlinks
……….

Tänkte ge er en sneak peak på min gala-outfit

Mamma och pappa kom hit i morse. Jag skulle ha åkt till Hagfors men eftersom jag har ont i magen så kom de hit i stället. För Baby måste ju åka till Hagfors i morgon för hon kan ju inte bli med till Stockholm på måndag.

Jag tänkte också ge er en sneak peak på min gala-outfit. Skoproblemet löste sig för jag kom på att mamma hade ett par glitterskor som hon hade köpt på ICA i Hagfors haha glammigt värre:D Men snygga är dom iallafall. Halsbandet är från Glitter, ni hittar det här!

gala-outfit

You may also like

4 comments

Netti Starby 18 november, 2017 - 17:57

Åh vad fint! 😀 Kramis

Reply
Joanna Halvardsson 19 november, 2017 - 17:01

Visst är de:)

Reply
Cosmopolitan Stories 18 november, 2017 - 18:48

alltså halsbandet!! 😀 <3

Reply
Joanna Halvardsson 19 november, 2017 - 17:00

Visst är det fint:)

Reply

Leave a Comment