Home Vardag Resultat vecka 63 med Viktväktarna

Resultat vecka 63 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 63 med viktväktarna

Resultat vecka 63 med Viktväktarna

Det blev vägning på måndag även denna vecka eftersom jag är i Stockholm även denna onsdag. Det är mensvecka och jag såg inte alls fram emot dagens vägning. Mitt resultat vecka 63 med Viktväktarna blev +0,5 kg. Jag studsar upp och ner som en jävla jojo och jag börjar bli irriterad nu för att det går så jävla segt på slutet. Men de är bara att fortsätta att kämpa nu väntar ännu en vecka med resor, konferens mat och hotellfrukost. Ska försöka göra det bästa av situationen för det är det enda jag kan göra.

You may also like

3 comments

Linnea 8 april, 2019 - 21:51

Det är bara att fortsätta att kämpa!

Reply
Joanna Halvardsson 9 april, 2019 - 12:50

Det ska jag!

Reply
Linda 9 april, 2019 - 17:24

Vilken viktnedgång du gjort ändå, kör hårt!
Svar: Ja vi hade verkligen en fantastisk vistelse på Strömstad Spa.

Reply

Leave a Comment