Vardag

Jul nu?

Är det jul redan?

Ja i min lägenhet är det tydligen jul. Mamma och pappa kom ju hit i går och mamma satte i gång att julpynta lägenheten. Julgardiner, röd matta och en julgran. Tydligen är det jul nu för mammor vet ju allt och har alltid rätt. Så släpp aldrig lös din mamma i din lägenheten man vet aldrig vad som händer;) Själv tycker jag att julpynt är överskattat, men jag har tydligen inget att säga till om det.:P När börjar du julpynta?

Nu har mamma och pappa åkt hem. Jag har haft besök av två socionomstudenter som intervjuat mig om mina erfarenheter av arbetsmarknaden och att ha Aspergers syndrom. Nu ska jag och Fröken B lägga oss i soffan och mysa resten av kvällen. I morgon ska jag vara pigg och glad för att föreläsa för arbetsgivare. Men just nu känns det som jag vill sova i tre veckor typ.

jul

jul

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Netti Starby
  14 november, 2017 at 17:15

  Haha vilka roliga föräldrar du har och nu ligger du i god tid inför julen! 😀 Kramis

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  14 november, 2017 at 18:49

  Härligt ändå :D. Jag längtar efter att få julpynta själv 🙂

 • Reply
  Ellen
  14 november, 2017 at 20:17

  Haha åh, mysigt med julpynt ju! Det gäller att börja i tid, julen är ändå förbi så fort. 😉

 • Reply
  Sussi
  14 november, 2017 at 21:30

  Jag börjar julpynta fredagen innan första advent Så jag tjuvstartar lite 😉

 • Reply
  Johanna
  14 november, 2017 at 22:16

  Vad härligt att du får sprida dina erfarenheter och kunskap. Heja!??

 • Reply
  ullie
  14 november, 2017 at 23:11

  ja men det va väl ändå liiite för tidigt ? 1 advent brukar ja börja men ja mysigt o fint är det så inget me det o alla är vi olika =)

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   15 november, 2017 at 17:35

   På min facebook sida hade massa komenterat att de redan pyntat så är tydligen inte ensam:D

 • Reply
  v
  16 november, 2017 at 16:39

  Så mysigt du har de! Å dina stolar, såå snygga!

Leave a Reply