Vardag

Sjuk

Ligger sjuk och hör regnet smattra mot fönsterrutan

Regnet smattrar mot fönstret och jag spenderar dagen inomhus i dag och kollar på Skärgårdsdoktorn. Är inne på säsong två nu haha. Jag har ju som sagt känt mig febrig senaste dagarna men vaknade upp vid sju och kände mig inte alls pigg. Jag gick upp och tog en alvedon och sov en timma till. När klockan ringde så hade jag 38,3 i feber fast jag hade tagit alvedon. Jag smsade chefen och sa att jag jobbar hemifrån i dag. Så nu ligger här och jobbar de tre sista timmarna, sen tar jag helg.

Tanken var även att mitt boendestöd skulle komma i dag, efter några veckors uppehåll pga semester. Men eftersom jag är sjuk så ringer hon i stället så slipper jag smitta ner henne.

sjuk

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sara
  9 augusti, 2017 at 15:21

  Måste bara säga vilken himla fin och härlig blogg du har! Och krya på dig!

 • Reply
  Johanna
  9 augusti, 2017 at 16:21

  Så häftigt och starkt att föreläsa om sin Asperger! Det behövs nog mycket mer kunskap om detta i samhället. ✨🙌

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: