Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sjuk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sjuk

Ligger sjuk och hör regnet smattra mot fönsterrutan

Regnet smattrar mot fönstret och jag spenderar dagen inomhus i dag och kollar på Skärgårdsdoktorn. Är inne på säsong två nu haha. Jag har ju som sagt känt mig febrig senaste dagarna men vaknade upp vid sju och kände mig inte alls pigg. Jag gick upp och tog en alvedon och sov en timma till. När klockan ringde så hade jag 38,3 i feber fast jag hade tagit alvedon. Jag smsade chefen och sa att jag jobbar hemifrån i dag. Så nu ligger här och jobbar de tre sista timmarna, sen tar jag helg.

Tanken var även att mitt boendestöd skulle komma i dag, efter några veckors uppehåll pga semester. Men eftersom jag är sjuk så ringer hon i stället så slipper jag smitta ner henne.

sjuk

4 reaktioner på “Sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *