Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag ser ljuset i tunneln – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag ser ljuset i tunneln

Jag ser ljuset i tunneln

Jag ringde ortopedkliniken i dag och sa att det här inte går. Sköterskan sa att hon såg att de hade tagit emot min remiss men att den var under behandling. Hon kunde inte svara på hur lång tid det skulle ta men troligtvis flera veckor. Stod jag inte ut så uppmanade hon mig att åka till akuten.

Plötsligt händer det!

Fem minuter senare…
Posten ramlar in genom brevlådan. Längst upp ligger en kallelse till ortopedkliniken. Om två veckor har jag en tid!!!Plötsligt händer det! Hade inte räknat med de här med tanke på min otur senaste dagarna.

Otursvecka

De senaste dagarna har inte min tur varit på topp om man säger så haha. Det började med att jag var hög på morfin och lyckades radera en hel intervju innan jag hade skrivit klart den. Panik! I går badade jag badkar och när jag tappade ur vattnet så försvann min mobil. Hittade den under badkaret i forsande vatten. Yay! Sen lyckades jag med bedriften att slå mig själv i ansiktet så jag blödde näsblod. Men turen verkar ha vänt nu haha 😅😆

1 reaktion på “Jag ser ljuset i tunneln

  1. Jag förstår nog hur du känner, då jag lyckas med allt möjligt – i princip dagligen. 😉 Har motorisk koordinationsstörning, förutom Aspergers syndrom. Vissa dagar är det kaos, andra tappar jag bara saker på golvet osv. ^^; Bra att det har vänt för dig – man blir väldigt frustrerad om det kaosar hela tiden. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *