Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Min viktresa vecka 35 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 35

Jag är sämst!

Jag är sämst! Jag säger hela tiden att jag ska bli bättre på att uppdatera ändå gör jag inte det. Jag har sämst inspiration just nu och det känns som att jag bara gör samma saker hela tiden. Ändå är ni över 10 000 unika besökare varje månad som besöker min blogg. Det är jag väldigt tacksam för. Det är det som gör att jag inte lägger ner den här bloggen helt.

Min viktresa vecka 35

Här kommer en sen uppdatering om min viktresa vecka 35. Jag var i Karlstad hela helgen själv och skötte mig exemplariskt och vågen visade -0,8. Ludde hade kanske rätt när han sa att jag borde strunta i att åka till Hagfors i tre månader för då kommer jag nå målvikt.

Fokus på att må bra

Jag försöker dock att inte fokusera på vikten och i stället fokusera mer på att må bra och hålla i gång träningen. Jag har trots allt gått ner 1,4 kg i ren muskelmassa på tre månader. Jag måste försöka fokusera på det resultatet och inte vad som står på vågen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *