Aspiepower Media

Min måndag i bilder

Min måndag i bilder

Hallojsan kompisar! Hoppas att ni haft en bra dag och lika fint väder som här. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av min måndag i bilder.

Min måndag i bilder

Jakten på steg

Efter jobbet åkte jag hem till Fröken B och chillade lite. Sen tog jag en promenad runt Lambergstjärn i dag visar stegräknaren 6 km. Det börjar ju dra i hop sig nu om jag ska klara det där målet – 10 kg innan vi åker på semester. Så jag har ökat tempot lite och försöker gå en längre promenad varje dag.

Ingefära ska öka förbränningen

Jag har också börjar dricka smoothies med ingefära i för det sägs att det ska öka förbränningen. Det är 1,8 kg kvar till målet och det skulle vara så skönt att klara det. För sedan väntar två veckor med all inclusive haha. I värsta fall får jag väl göra som några gjorde förra veckan. Det saknades 0,3 kg till deras mål så de började strippa och klädde av sig plagg efter plagg och tillslut stod de i underkläder och hade nått sitt mål;)

1 reaktion på “Min måndag i bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *