Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det hände en grej… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det hände en grej…

Det hände en grej…

Det hände en grej i går…. Jag blev med rosa hår haha. Hade en tid hos frisören och kände att nu har jag varit ”vanlig” så länge så nu måste jag få en förändring. Så vi gick all in haha.

Att lite färg kan göra så mycket

Men tänkt att lite färg kan göra sådan skillnad. Nu känner jag mig fräsch och redo för hösten. Funderar på att boka en tid för att färga ögonbrynen med. Jag är för lat för att måla dom varje dag och när jag färgar dom själv så blir det kaos haha. Nu kör vi iallafall en rosa höst!

1 reaktion på “Det hände en grej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *