60 kg starkare

Ett och ett halvt år med gips

Ni som följt den här bloggen länge har varit med om historien om min vänsterfot. För er som inte gjort det så är den korta versionen att jag drog av en sena i foten 2014. Men det tog 5 månader innan vården kom på det. Hann vara ”lagad” i typ ett halvår sen gick ledbandet av i foten. Men det gick nästan ett år innan vården kom på det. Detta resulterade i att gick runt i 1,5 år med gipsad fot/otros.

Har inte så stora krav

Läkaren sa att jag troligen aldrig mer kommer kunna springa eller bli en elitidrottare. Men det var väl inte riktigt den planen jag hade så jag var nöjd med att jag bara kunde gå haha. Men som ni redan vet så fick jag far-fysiskaktivitet och träningen har blivit min medicin. När jag klarade 20 kg i benpress i april 2020 så var jag stolt. När man spenderat nästan två år med gips så har man inte så höga krav.

60 kg starkare

Jag känner att träningen ger resultat. Men jag trodde inte att min trasiga kropp skulle orka så här mycket. Under veckan tog jag nämligen 80 kg i benpress. Det betyder att jag ökat 60 kg sedan jag började. Helt galet och jag trodde inte ens att det var möjligt. Nu satsar vi på 100 kg innan året är slut. Jag kommer dock lyssna på kroppen och göra det långsamt. Ledbandet i foten gick av när jag ställde mig upp från soffan så jag vill verkligen inte ställa till med något. Allt får ta sin tid men det känns kul att bli starkare.

Ett svar på ”60 kg starkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen