Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag mår inte så bra – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag mår inte så bra

Jag mår inte så bra

Det känns fel att skriva meningen att jag inte mår så bra. För jag har nog aldrig mått så bra som nu. I alla fall inte på 20 år. Jag skulle säga att jag är stabil i mitt mående över lag. Men jag har mycket känslor, mer ångest och jag blir bättre arg. Jag börjar gråta helt utan anledning. Signaler man ska lyssna på om man är bipolär.

Normal reaktion

Jag valde att ringa bipolär-teamet och berätta om läget. Tänkte att det är bra att är medvetna om att de är lite rörigt. Sköterskan tyckte att mitt mående är en normal reaktion på en separation, förlora sitt pälsbarn och bytt jobb och har ökad stress. Hon sa att hon hade blivit mer orolig om jag inte hade reagerat. Vem som helst skulle reagera men jag reagerar lite mer för att jag har ökad känslighet.

Det jag väntat på i 15 år

Sen sa hon det jag har väntat på i 15 år. ”Om du vill så kan jag ringa dig en dag i veckan och kolla läget tills du är stabilare igen.” När jag sagt att jag behöver någon att prata med ibland så har jag fått svaret ”Vi jobbar inte så.” Men nu gör de tydligen det och jag fick helt plötsligt lite hopp för psykiatrin.

Tackade nej till medicin

Sköterskan pratade med min läkare, som jag aldrig träffat. Hon ville skriva ut en ny medicin genom telefon men jag tackade nej. Valde att avvakta lite och se vad som händer. Vill inte ha fler mediciner och den kunde stöta ut Saroten och då har vi ett nytt problem istället. Sköterskan tyckte att jag skulle testa ta en daglig dos atarax i stället.

Pokémon GO

Jag har kanske tagit fem Atarax 10 mg på en vecka. Istället har jag blivit besatt av Pokémon GO. Ludde tvingade mig att börja spela och så här med facit i hand så har det varit bra för mig. Jag fick 95 000 steg förra veckan. Förut har jag gått så snabbt och så långt sol möjligt. Nu har jag gått runt i lugnt tempo och samlat Mona Pokémons och försökt att bara vara i nuet.

En dag i taget

Vi får ta en dag i taget och se vad som händer. Men jag skulle inte vilja påstå att jag vare sig är hyper eller deprimerad. Jag är väldigt stabil i mitt mående egentligen men väldigt känslosam. Men jag antar att sorg måste få ta sin tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *