Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 5 år och 1 månad utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

5 år och 1 månad utan självskadebeteende

5 år och 1 månad utan självskadebeteend

De säger att tiden går fort när man har roligt och det är kanske så. Jag pratade med Ludde i telefon förra veckan. Han frågade om det var den 26:e. Jag kollar ner på min klocka och inser att jag glömt något. Jag hade glömt bort att fira 5 år och 1 månad utan självskadebeteende den 22 augusti.

Flyter på

Fast jag antar att det är bra att jag glömmer bort att jag ens haft ett självskadebeteende. För det måste ju vara ett tecken på att livet flyter på. Trots att just självskadebeteende funkar så har jag haft det lite kämpigt senaste tiden men jag tänker skriva ett eget inlägg om några dagar. Så återkommer med det men nu firar vi fem år och 1 månad utan självskadebeteende några dagar för sent.

1 reaktion på “5 år och 1 månad utan självskadebeteende

  1. Hej Joanna,

    Grattis! Tack för att du skriver. Är glad att jag hittade din sida idag. Vi är en hel familj med NPF, med och utan diagnoser men alla tecken är tydliga! Yngsta dottern har ASD1 (ADD/Asperger).

    Sköt om dig, ser fram emot att följa din blogg.

    Varma hälsningara,
    Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *