Jag är sämst!

Jag är sämst!

Hej kompisar! Jag vet att jag är sämst på att uppdatera här. Det är nästan en månad sedan sist. Jag ber om ursäkt för det men jag har fullt upp med att leva just nu. Mitt liv är väldigt intensivt med jobb, träning, kontaktperson, boendestöd, läkarbesök och styrelseuppdrag. Bloggen tyvär i femte hand typ. Men men jag är bättre på att uppdatera på Instagram. Så följ mig där. (Länk)

Ska försöka

Jag ska försöka bli bättre på att prioritera bloggen. Ska försöka skriva in lite bloggtid i kalendern så blir det kanske enklare att komma i håg även när det är full rulle. Här nedan tänkte jag iallafall dela av mig av lite bilder av vad jag haft för mig under den här senaste månaden.

Vi hadehöstens första ambassadörmöte med Yoga, vandring och skogsbad.

Jag och Felicia hade en heldag i Örebro/Kumla och kollade när Valsarna mötte Indianerna.

Jag fick blommor efter matchen… Gissa från vem? Ludde såklart 💖

Jag har börjat göra matlådor och försöker följa kostschema igen. Har nästan klarat en vecka nu haha.

Jag träffade en ny kompis på veckans promenad som hade sötaste mulen haha.

Jag fortsätter kämpa på med träningen. Försöker lägga om passen och komma fram till vad som är bäst för min kropp.

Ludde har fått mig att ladda ner Pokémon GO. Det har resulterat i att jag gått typ 4,5 mil på fyra dagar. Jag kan vara besatt. 🤣

Just nu sitter jag på balkongen och njuter av en smoothie. Man får passa på att suga in den sista solen.

Ett svar på ”Jag är sämst!

  1. Jag kom att tänka på dig ikväll, vi satt på Nyköpings motorbana och tittade på första finalen mellan Griparna – Indianerna
    Det var min andra match och jag har blivit helt frälst.
    Jag kan verkligen förstå att du också är det.
    Första matchen för mig var mot just Valsarna.
    Galet roligt att titta måste jag säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen