Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 5 år som egenföretagare – Aspiepower Media
Aspiepower Media

5 år som egenföretagare

5 år som egenföretagare

5 år som egenföretagare

I dag är det ingen vanlig dag för jag har nämligen varit egenföretagare i 5 år. Hur galet är inte det? Fem roliga, spännande och lärorika år. Jag är så tacksam för att jag vågade ta beslutat att följa drömmen.

Går det så går det

Jag gick in med inställningen att går det så går det. Går det inte så kommer jag lära mig något av det. Även om det gick bra så har jag lärt mig massor.

Det bästa jag gjort

Att starta mitt företag är det bästa jag gjort. Inte bara för att de är kul utan också för att jag mår så mycket bättre både psykiskt och fysiskt. De är bevisat min kropp inte riktigt vill jobba 50%.

Mindre sjuk

Försäkringskassan har bedömt min arbetsförmåga till 50%. Jag skulle säga att den kanske ligger på 40%. När jag är min egen chef så har jag möjligheten att jobba 40% och under tex sommaren ta längre semester. Jag är inte sjuk lika ofta längre.

De borde ändra systemet

Försäkringskassam borde ändra systemet för jag tror inte att någon människa är gjord för att klara 25%, 50%, 75%. Alla är vi ju olika. Tror att många skulle må bra av att kanske jobba 36% eller varför inte 65%?

Värt det

Även om det senaste året har varit kämpigt pga Corona så är det så värt det. För jag får göra det roligaste jag vet och träffa fantastiska människor.

Börja ljusna

Nu börjar det äntligen ljusna lite och jag tänker inte ge upp. Jag ska lägga mer fokus på mitt företag närmsta veckorna och försöka fixa inför hösten. Jag hoppas att möjligheten att ha riktiga föreläsningar öppnar sig.

Jag vill också starta eget, hur gör jag?

Jag får ofta frågor om att driva eget och hur jag har gjort. Jag har skrivit om det förut så jag sammanställt de inläggen här nedan.

Starta och driva eget.

Starta eget och leva på bidrag samtidigt.

Jag vill fötrläsa om psykisk ohälsa. Hur gör jag?

1 reaktion på “5 år som egenföretagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *