Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att starta och driva eget – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att starta och driva eget

Att starta och driva eget

Att starta och driva eget

En vanlig fråga jag får är om det här med att starta och driva eget företag. Många undrar hur jag gick tillväga när jag startade Aspiepower Media. Jag har skrivit några inlägg om det, du hittar dom här:

Att starta eget företag och ha Aspergers

Att starta eget företag och leva på bidrag samtidigt

Önskar att den här boken fanns då

Jag tycker det är svårt att ge konkreta tips men en som är bra på det är Elin  Häggberg på Teknifik. 
Hon har precis släppt sin bok, Starta&driva eget – Smart, digitalt och hållbart. Jag har väntat på den här boken och direkt jag såg att den var släppt så klickade jag hem den. I onsdags  landade den i  brevlådan och jag satte mig och läste ut den direkt.

Bra och lärorik även för företagare

Även om jag drivit förtag i snart fyra så tycker jag att den här boken är bra och lärorik även för företagare. Elin tar upp allt man måste ha koll på som företagare på ett pedagogiskt och enkelt sätt. Jag gillar att man inte behöver läsa hela boken på en utan kan slå upp de kapitlet man vill fördjupa sig i. Oavsett om det är bokföring, affärsmodeller eller marknadsföring.

Att starta och driva eget

Svar på många frågor

Som nystartad egen företagare så kan det kännas ensamt och man vet inte riktigt vem man ska ställa frågor till. Jag tror också att det är därför så många kontaktar mig och ställer frågor. Oavsett om du har en idé du vill göra till verklighet, redan är i gång eller bara vill ha en hobbyverksamhet så kan jag rekommendera den här boken för dig. För här får man svar på de vanligaste frågorna. Jag önskar den här boken hade funnits när jag startade mitt företag, vad mycket enklare det hade varit då.

Att starta och driva eget

3 reaktioner på “Att starta och driva eget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *