Resultatet fyra veckor med kostschema

Nu är vi i mål!

I dag var det dags att väga in sig hos Åsa och se resultatet på fyra veckors kostschema. Det gick väldigt bra fram till påsk sen har det varit lite kämpigare. Men jag är ändå nöjd med resultatet.

Resultatet fyra veckor med kostschema

Jag väger ungefär samma som för fyra veckor sedan. Men jag har tappar 0,1 kg i fett och ökat 0,4 kg i muskelmassa. De här är beviset på att min kropp känner sig nöjd och vill ligga på 72-74 kg.

Mer fokus på träningen

Man får lyssna på kroppen. Så från och med nu kommer jag öka kaloriintaget och lägga mer fokus på att träna. Jag vill bygga muskler och försöka stå still i vikt.

Blivit med gips

Vad har annars hänt sedan sist? Jo jag har blivit med gips. Mina dumma armbåge har börjat krångla igen så den får vila lite i gips. Har fixat en tid hos en sjukgymnast nästa vecka. Vi får se om hon kan lösa det annars får de bli att ringa reumatulogen.

Lite trött

Jag börjar bli lite trött på min kropp som ska bråka hela tiden. Det hindrar mig dock inte från att träna. Jag och gipset har hittills cyklat två mil den här veckan haha 🤣

10 års kalas

Annars har jag haft en trevlig helg med J. Vi hamnade på Corona-säkert 10 års kalas i Mariebergsskogen för mitt kusinbarn Nathalie. Förutom det är det det vanliga. Lite jobb och möten. Ser fram emot att få helg och bege mig till Hagfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen