Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mitt liv börjar likna mitt liv – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mitt liv börjar likna mitt liv

Förlåt

Hej kompisar! Än en gång förlåt för att jag är sämst på att uppdatera här. Jag är mycket bättre på Instagram så följ mig gärna där. (Länk) Jag ska försöka bli bättre på att få in rutin och uppdatera här.

Äntligen fått hjälp

Arbetsförmedlingen kom fram till att jag kunde få 25% stöd trots att jag har företag. Jag har börjat träffa en jobbcoach och det känns skönt att det äntligen händer något.

Mitt liv börjar bli mitt liv

Det händer också andra saker. Februari och mars… Tidningsintervju + fotogragering. Digital föreläsning. Gästa en podd. Interjuv om min brukarerfarenhet. Ombudträff. Årsmöte. Hemsideutbildning. Utbildning i Zoom/Teams. Det känns som mitt liv börjar likna mitt liv, för första gången på 1 år. 😁

Börjar ljusna

Jag har även fått flera förfrågningar om föreläsningar senaste veckan så det känns som det ljusnar lite. Skönt med tanke på att jag gick i tanken på att lägga ner mitt företag för några veckor sedan.

Bebbsan kämpar på

Bebbsan kämpar på och hon har investerat i två fastigheter. Nu har hon ett lejon att bo i både hemma och i Karlstad. Hon ligger mest och chillar under sängen, vilket hon alltid gjort men man tänker mer på det nu. Men jag testar henne lite så när jag går ut ett tag så lägger jag godis i hallen. Varje gång jag kommer tillbaka så är allt borta. Så länge hon kämpar för sitt godis så känner jag att det är värt att kämpa vidare.

Kvällsgos

Som sagt ligger hon mycket under sängen men varje kväll kommer hon fram. Börjar lyfta med mig hela lejonet till soffan så vi kan mysa. Varje kväll kommer hon också upp i sängen och pussar mig godnatt. Bästa sättet att avsluta dagen på. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *