Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Körsbär är det bästa jag vet! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Körsbär är det bästa jag vet!

Körsbär är en av de godaste sakerna jag vet

Kvällen i går spenderades i soffan fram för tv:n och elitserien i speedway, precis så som tisdagar ska vara. Eller helst ska man ju vara på plats och det är jag nog nästa vecka. Men kan man inte vara på plats så är tv:n bättre än inget. Mumsade på en skål med körsbär, det är en av de godaste sakerna jag vet. Kan typ missbruka dem:D

Nu ska jag ge mig i väg till Gripen för att ta cellprov. Blev mycket sjukhus denna vecka men den här gången fick jag iallafall sova en timma längre. När jag är klar så ska jag hem och packa det sista innan jag ska ta tåget till Kumla.
Ska vara där onsdag, torsdag och sen på fredag drar vi till Hagfors. Men Henrik jobbar kväll båda dagarna så vi får se vad jag hittar på. Men kan lika gärna vara där och göra ingeting som hemma och då får vi iallafall sova ihop;)

Körsbär

5 reaktioner på “Körsbär är det bästa jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *