Digital föreläsning 22 mars


I samarbete med mitt företag Aspiepower Media, Attention och Studieförbund vuxenskolan Skaraborg


Digital föreläsning 22 mars

Under alla år som jag har föreläst så är ni många som önskat att jag ska komma till just er stad. Jag önskar att jag kunde föreläsa i varenda stad och nu kan jag nästan det. Den 22 mars kl 19.00 ska jag nämligen ha min första digitala föreläsning och ni kan sitta där hemma och lyssna på mig vart ni än befinner er. Jag hoppas att vi ”ses” 🙂

Boka din biljett

Föreläsningen är en samarbete med Attention och Studieförbundet vuxenskolan i Skaraborg. Biljettpris: 150:- Medlemmar i Attention deltar gratis, skriv ”Attention” i meddelandefältet när du anmäler dig via SV.
Sista anmälningsdag 5 mars. Länk skickas till anmälda deltagares e-post någon dag innan kursstart.

För mer information och anmälan:

SVs växel: 0502-10058
Eller boka din biljett digitalt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen