Jag lever drömmen

Jag lever drömmen

Foto: Samhall

Dröm dig bort

Året var 2011 och jag satt i ett konferensrum på Samordningsförbundet Samspelet. Jag var med i ett projekt som skulle få ut mig i arbete eller studier. Med i rummet fanns mina handläggare från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommunen, vuxenhabiliteringen och psykiatrin. De bad mig att drömma mig bort och sedan berätta hur mitt drömliv såg ut. Det spelade ingen roll om det inte gick att uppnå, jag skulle bara drömma mig bort. Jag svarade att jag ville börja föreläsa, utbilda mig till journalist och fortsätta driva min blogg.

Jag lever drömmen

I dag lever jag drömmen. Jag är utbildad journalist, min blogg har 8000-10 000 unika besökare i månaden och är en prisad föreläsare. I går blev den sjunde föreläsningen för i år inbokad och då har jag fått förfrågan om fem till som inte är spikade än. Det rullar på nu och det känns så himla skönt. Målet är att ha minst 20 föreläsningar och vi är snart där. När jag startade mitt företag 2016 så visste jag inte om de skulle gå i hop men det vet man inte förrän man testat. Så jag valde att testa och tänkte att går det inte så har jag ju lärt mig något av det. Man måste våga testa för att kunna leva drömmen och jag är så glad för att jag vågade testa.

Vad drömmer du om?

Ett svar på ”Jag lever drömmen

 1. Åh jag fann dig genom att du hade kommenterat i någons annan blogg 😀 Tack för det!
  Så härligt att först drömma sig bort och sedan går det i uppfyllelse! Wow! Bra gjort! Stort Grattis till dina framgångar med föreläsning och bloggandet! Jag förstår att inte allt är en dans på rosor, men målmedvetenheten, fokuset och passionen för att det skall bli så kommer man långt på.

  Du frågar:
  Vad min dröm är?
  Min dröm är att också föreläsa samt att blogga 😀 och få dela med mig av den kunskap jag har. Att få vara oberoende av plats därifrån jag arbetar och kunna livnära mig på detta.

  Önskar dig all lycka till i fortsättningen Joanna!
  Vänligen Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen