Aspiepower Media

4 år och tre månader utan självskadebeteende

4 år och tre månader utan självskadebeteende

4 år och tre månader utan självskadebeteende

Tiden tickar på och livet fortsätter att flyta på. Jag fortsätter att vara inne i ett bra flow. Jag minns inte ens när jag tänkte tanken att jag ville skada mig sist. I dag firar jag 4 år och tre månader. Det är helt galet för det är ju nästan en fjärdedel av tiden som jag skadade mig själv. När jag var mitt i det så trodde jag att jag skulle göra det för alltid. De blev som en drog och jag kunde inte sluta. Vem var jag utan självskadebeteende för jag hade ju haft det halva livet?

Jag klara det!

Vad fel jag hade för det kan jag ju. Just nu tänker jag sällan tanken längre. Dock vet jag att det troligen kommer komma perioder då jag kommer må sämre. Då det kommer vara kämpigare och jag får jobba lite hårdare för att inte ramla dit igen. Men tills dess kommer jag passa på och njuta av stunden. Som jag berättat tidigare så har jag gått en åtta veckors lång gruppterapi på öppenvården. Den har gett mig ännu mer strategier för hur jag ska hantera livet när det är svårt. Så nu känner jag mig starkare än någonsin.

3 reaktioner på “4 år och tre månader utan självskadebeteende

  1. Två ord att kommentera detta inlägg: Heja dig! 😊

    Och en annan sak, jag saknar dig på YouTube. Snart var det två år sen du lade upp din senaste YouTube-video. Jag hoppas att du får mycket inspiration snart till många fler videos som du kan göra och lägga upp på YouTube. Jag skulle gärna ge dig lite inspiration, men jag är rädd att jag inte heller har någon inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *