Aspiepower Media

Vecka fyra med kostschema

Vecka fyra med kostschema

I är inne på vecka fyra med kostschema och vågen visar +1,2 kg. Men det är inge konstigt med det för de är mensvecka och då går jag alltid upp i vikt. Dock har jag börjat tappa det lite nu. Jag blir negativ när vågen visar ett dåligt resultat fast jag vet att den egentligen inte gör den. Sen är jag sugen på ALLT. Jag fuskar lite men kan inte sluta och de drar i väg.

Trasig höft

Som om det inte vore nog så har även kroppen börjat säga i från nu. När jag försökte springa förra veckan så kände jag att det gjorde ont i vänster höften så efter bara 8 minuter så slutade jag. Sen kändes det ganska okej men efter att ha gått två mil på två dagar + en mil cykel så sa höften stopp. De är ju de som är de dumma, att de inte känns under tiden utan när det redan är försent.

TENS, tejp, liniment och vila

Jag har kört TENS, tejp, liniment och vila i fem dagar nu bara tagit promenader.  I morgon tänkte jag gå till gymmet och cykla lite och se hur det känns och annars bara köra överkropp. Jag blir galen av att inte kunna röra på mig. I dag har jag också börjat äta som jag ska igen. Nu kör vi tills på fredag då är det dags för vägning och få hela resultatet för fem veckor med kost schema.

Inte pepp

Jag är dock lite opepp på vägningen nu för jag är en vandrande vattenballong. Men har stödstrumpor och försöker dricka tre lite om dagen. Så får vi hoppas att skiten släpper annars får vi nog skjuta på vägningen för de ju inge kul att få ett sämre resultat än vad det egentligen är. De är ju ingen nytt att min kropp drar på sig vätska. Nu kör vi!

1 reaktion på “Vecka fyra med kostschema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *