Resultatet av fem veckor med kostschema

Resultatet av fem veckor med kostschema

I går var det dags för vägningen efter fem veckor med kostschema hos Åsa.

Vi har ett resultat!
5 veckor med kostschema:
☆ – 2,9 kg.
☆ – 2,3 kg i rent fett.
☆ Jag har bibehållit alla muskler under tiden trots den stora viktnedgången.
Mer än nöjd
Jag är mer än nöjd med resultatet och de var skönt att få en push över den där jävla tröskeln jag stått och stampat på ett tag. Jag kan varmt rekommendera kost-online hos Åsa. Maten är enkel att laga och sååå god. Under de här veckorna har jag bland annat ätit tacos, kotlett med stekt potatis och pepparsås, våfflor mm. Skicka ett PM till Åsa så berättar hon mer 🙂
kostschema
Det är exakt fem veckor mellan bilderna.
En vecka extra

Tanken från början var att vi bara skulle köra fyra veckor men sen råkade vi boka in tiden för vägningen en vecka försent så de blev en vecka för mycket. Jag tror att fyra veckor är lagom för jag kände att jag började tappa det sista veckan. Jag går ju in 200% på allt jag gör och att göra det i fem veckor blev nog lite för mycket för mig.

Jag är nöjd som de är

Jag har tidigare haft 65 kg som målvikt och varför det blev just det är för att det är -30 kg. Senaste tiden har jag sett bilder på mig själv och jag känner att jag är nöjd som de är. Jag har XS på överkroppen och ska jag gå ner 2 kg till så är det inte så mycket var av mig. Så nu är målet att försöka hålla mig runt 68 och bygga muskler istället.

Känns lite bättre

Åsa behandlade också min höst och efter bara en behandling så känns det faktiskt lite bättre. Nu har jag fått en övning jag ska göra tre gånger om dagen. Tanken är att jag träna lite försiktigt i morgon och se hur det känns. För jag blir snart galen av att inte kunna röra på mig som jag vill. Vi får se hur de känns för funderar på att testa Yoga på tisdag. Man kan ju alltid försöka för går de inte så får jag väl gå därifrån. Man vet inte om de går innan man försökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen