Min viktresa vecka 37

Min viktresa vecka 37

Min viktresa vecka 37

Yay! Äntligen en bra vecka! Jag tog förra veckans plus och lite till. Resultatet av min viktresa vecka 37 blir -1,4 kg. Jag har lyckats hålla maten hela veckan trots att jag varit i Hagfors. Plötsligt händer det! Haha. Nu är jag pepp för ännu en vecka.  Det skulle vara så skönt att köra tre veckor minus på raken. Vad tror ni om de? Ska det bli månadens mål? Nu kör vi!

Min viktresa vecka 37

Veckans träning

Träningen fortsätter att flyta på. Den här veckan blev det:
Gym x4
2 mil cykel
75 min crosstrainer
10 min trappmaskin
10 min roddmaskin
+ 80 000 steg

Min viktresa vecka 37

Mugcake

Det har dock blivit två vilodagar för jag fick jätteont i huvudet i måndags kväll. Från början trodde jag att det var spänningshuvudvärk men när jag vaknade i morse så var de ingen tvekan om att det är en bihåleinflammation. Så nu blir det några dagar med Nasonex och mys med Bebbsan såklart. När man är sjuk får man dock äta gottis så här kommer ett recept. Ta ett ägg, en banan och 2 tsk kakao och mixa. Häll i en mugg och ställ in i micron i 1 minut. Jag har toppat med Glass från Nicks och Kolasås från Healthyco. 6 SP på det blåa programmet. Mums!

Min viktresa vecka 37

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen