Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 24 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 24

Min viktresa vecka 24

Min viktresa vecka 24

Ännu en vecka har swishat förbi. Även om jag inte har så mycket att göra just nu så känns det som att tiden försvinner. Mitt resultat av min viktresa vecka 24 blev -0,4 kg.  I helgen hade vi som sagt kalas för mamma som har fyllt år. Det serverades smörgåstårta och jag minns inte ens när jag åt det sist. Kan vara typ 2 år sedan så jag bestämde mig för att unna mig det. Men det spårade ur och det kändes som det växte ut smörgåstårta ur öronen typ.

Svårt att bryta

Sen kollade vi på serier på kvällen och mamma plockade fram mitt favoritgodis. Skulle bara ta tre bitar, tror ni att det gick bra eller? När jag väl kört in på fel väg så har jag så svårt att släppa det. Jag blir så jävla sockertorsk och sitter i flera dagar. Jag kunde ha satt stopp och börjat om på söndag men nej nej jag fuska ända tills i går. Därför är jag mer än nöjd med veckans resultat.

Träningen fortsätter rulla på

Träningen fortsätter rulla på. Förra veckan körde jag gym två dagar, 3 mil cykel, 50 min pilates hemma och 60 993 steg. Den här veckan ser det liknande ut. Den här veckans utmaning blir som vanligt att hålla maten hela veckan. På fredag ska jag åka till Skövde för att avsluta ADHD-utredningen så det väntar hotell, frukost och ute mat. Men man kan inte göra så mycket mer än att göra sitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *