Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Bilder från veckan som varit – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bilder från veckan som varit

Glöm inte lunchen

I torsdag blev det en tur på stan med Carolina. Jag gnällde på att hon inte hade ätit lunch. Jag poängterade att det var viktigt sen köpte vi lunch till henne och glass till mig. När jag satt där med glassen i handen så kom jag på att jag inte hade ätit någon lunch. Haha.

Färga håret

I fredags åkte jag till Hagfors där jag skulle spendera helgen. Jag och mamma åkte och handlade både till oss och mormor och morfar. Sen åkte vi hem och färgade mitt hår. Jag kan varmt rekommendera Eva Halvardssons frisörsalong man får röda öron och tummar på köpet haha.

Käka gräs med sin bästis

När jag kom till Hagfors så kom Bebbsan springandes ner för trappan. Hon gör alltid så och så stannar på mellansatsen och trycker ut huvudet genom staketet och pussas. Ja Baby kan faktiskt pussas på riktigt. När man puss lutar hon huvudet mot en så hennes nos nuddar vid läpparna.  Vi firade att jag var hemma med att äta gräs ihop.

Födelsedagkalas

På lördag blev det kalas för mamma som hade fyllt år. Baby tyckte att vi hade köpt en lagom stor bit smörgåstårta till henne haha. Jag bestämt mig för att unna mig en bit smörgåstårta men de spårade totalt efter det. Så i söndags så hade jag käkat så mycket smörgåstårta så det kändes som den växte ut ur öronen på mig. Nya tag denna vecka!

Enkel och god paj

Till efterrätt blev det en härlig hallonpaj. Den var jättegod men vet ni vad? Det är en ”fuskpaj”. Jag vet inte märket men vi hittade den i frysdisken på Coop. Man hällde bara i alla ingredienser i pajform och in i ungen. Sen var det bara att njuta, enklare kan det inte bli. Ingen märkte att det var ”fusk”. Extra gott med vaniljsås till.

Härligt väder

Den här veckan är ganska lugn. I går var till kuratorn på öppenvården för andra gången. Hon känns fortfarande bra och vi ska ses varje vecka tills hon går på semester i sex veckor. Efter samtalet gick till gymmet sen gick jag hem och hem stekte lite på balkongen. Jag har börjat lyssnat på Poddar senaste dagarna. Jag har ju lyssnat på någon här och där men nu stäcklyssnar jag på Tvinningpodden. Jag gillar Jessica och Angelika och det är ju kul när man har träffat dom i verkligheten.

Härlig lunch

I dag blev det en härlig lunch med Gunilla. Hon är barnmorska på ungdomsmottagningen. Vi träffades där för ca 10 år sedan när jag vända mig dit för att jag kände att psykiatrin inte gav mig rätt stöd. Efter mitt övergrepp så hade (och har) jag en störd självbild. Hon lärde mig att förstå mitt eget värde. Att ingen har rätt att göra något med mig som jag inte vill. Sen blev jag 25 år och fick inte vara på UMO. Gunilla är en sådan där person man aldrig glömmer och jag tror att hon känner samma sak för mig. Så kontakten har hängt kvar och jag tyckte att det var dags lunch nu.

2 reaktioner på “Bilder från veckan som varit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *