Aspiepower Media

Min viktresa vecka 21

Min viktresa vecka 21

Min viktresa vecka 21

Ännu en vecka har gått och onsdags var det dags för invägning igen. Resultatet för min viktresa vecka 21 blev -0,4 kg. Det blir andra veckan på rad med minusresultat, så skönt. Träningen fortsätter att rulla på.

60 års kalas

Början av veckan var intensiv men tog helg i onsdags och åkte till Hagfors för att fira pappa som fyllde 60 år. Baby är en hejare på det här med att köpa presenter.

Lugn helg

Nu blir det en lugn helg och ladda upp batterierna. För på måndag åker jag till Stockholm för att starta min ADHD-utredning på tisdag. Ska bli så spännande och roligt.

1 reaktion på “Min viktresa vecka 21

  1. Lycka till med utredningen! Underbar bild på Baby med talgox-kudden. Katt och småfåglar, vad kan passa bättre än det. Jag såg faktiskt några talgoxar på min promenad häromdan. Dock så har jag inte katt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *