Aspiepower Media

Nytt styrelseuppdrag

styrelseuppdrag

Full rulle

Mitt liv har gått lite iSlowmotion senaste tiden. Jag har knappt att göra sedan december men nu börjar de rulla i gång lite igen, iallafall för några veckor. I går körde jag all in och tog igen allt på en dag typ haha. Först var jag i väg och klippte mig och kapade av lite hår. Sen åkte jag hem och tog en promenad och hämtade paket. Sen vidare till Åsa för att få massage, väldigt skönt. Sen besök av mitt boendestöd och sen avslutade jag dagen med årsmöte med Autism och Asperger föreningen.

Nytt styreleuppdrag

Jag har en rolig sak att berätta för er. Det är nämligen så att jag har blivit in vald i Autism och Asperger föreningen i Värmlands styrelse. Det ska bli kul att vara med och påverka från flera håll. Det här blir mitt andra styrelseuppdrag då jag suttit med i föreningen (H)järnkoll i Värmlands styrelse i många år nu. De blir mitt tredje totalt om man räknar med att jag satt med u Hagfors skyttegilles styrelse när jag var 15 år haha.

Mot gymmet

Har många saker på gång även i dag. Ska snart bege mig gymmet och träna lite. Efter det ska jag fixa naglarna. Tänkte ha dom en vecka till men lyckades bryta av en nagel i helgen så måste fixa det. Ni ska bara veta vilken smärta de är att bryta av en lösnagel. När naglarna är fixade får jag en liten paus innan det är dags för digitalt styrelsemöte med (H)järnkoll i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *