Aspiepower Media

En bra träningsvecka

En bra träningsvecka

En bra träningsvecka

Det är söndag och ännu en bra träningsvecka börjar gå mot sitt slut. Träningen fortsätter att rulla på och den här veckan har det gått väldigt bra. Det blev tre timmar på gymmet, utegym vid ett tillfälle, 5,5 km cykel och 82 446 steg i skrivande stund. Det känns bra både fysiskt och psykiskt. Jag får ofta höra att jag ska ta det lugnt men jag tränar inte för att jag är manisk. Jag tränar för att det är skönt att träna och för att jag vill göra det.

Går lite bättre med maten

Även maten har gått bättre denna vecka. I fredags lyxade jag till det men libapizza och bearnaisesås. I bland måste man få unna sig lite. Jag måste nästan påstå att libapizza till och med är lite godare än vanlig pizza. Det är kul att man kan variera pålägget beroende på hur mycket points man har att lägga just den dagen. Sen tycker jag att man blir mer behagligt mätt än när man trycker i sig en vanlig pizza.

Lugn helg

Annars har det varit en lugn helg. Jag och fröken B har chillat i soffan och kört Irene Huss maraton. Dom håller ju på med en ny säsong och jag längtar efter att den ska komma. Det känns som man kollat på allt som finns nu under Corona så det är kul att det kommer nytt. Vi kommer fortsätta inta soffläge i dag så kroppen får vila från all träning men i morgon kör vi igång igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *