Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 18 och 19 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 18 och 19

Min viktresa vecka 18 och 19

Eftersom jag var i Kumla förra veckan så blev det ingen vägning då, så det här blev första på två veckor. I dag visade vågen +0,9 men min mage sjukt svullen, kolla bara på bilden nedan. Har som sagt haft magsmärtor som kommer och går i några veckor nu. Sover med värmedyn varje natt och vaknar av att den har stängt av sig och jag har ont. Jag väljer dock att avvakta för orkar inte med läkare. Jag gissar på att de är en kombination av IBS, mensvärk och kanske en njursten eftersom jag får huggsmärtor i bland.

Träningen flyter på

Det är bara att köra på. Maten går fortfarande sådär men träningen flyter på. I dag var äntligen min kontaktperson tillbaka efter att ha varit sjuk i tre veckor. Eftersom Karlstad kommun rekommenderar att man inte ska träna med sin kontaktperson på gym så fick tänka om lite. Men det blev bra pass först utegym, sen 5,4 km på cykel + att jag har promenerat totalt 10,74 km. Det är skönt att träningen funkar iallafall och att min kropp går med på det för jag känner att det påverkar psyket på ett bra sätt.

Sopplunch

Efter att vi var klara vid utegymmet så tog vi en promenad och avslutade med sopplunch vid Mariebergsskogen. Jag tror att jag skrivit om det förutom men jag verkligen rekommendera soppbuffén på Naturum. Alltid jättegoda och spännande soppar. I dag var det en jättegod linssoppa. Helt okej i points också även om man får höfta lite för att jag inte vet exakt vad dom haft i. Nu blir i soffan och det är jag värd efter dagens äventyr.

 

3 reaktioner på “Min viktresa vecka 18 och 19

  1. Du verkar ju ha njursten hela tiden, har de gjort ESWL på dig? Har du ändrar dina kostvanor och undviker oxalater?

    1. De/vi har gjort allt man kan utan ESWL för de gör de inte på stenar under 4 mm. Och nu har jag bara haft 2 anfall på två år. Jag hade 10 minst 2018 så de väldigt mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *