Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Valborg i Hagfors – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Valborg i Hagfors

Valborg i Hagfors

Det blev ett lugnt valborgsfirande i Hagfors med god mat, skumbad och serietittande. För mig gör det inte så mycket att de inte går att fira på riktigt pga Corona. För jag tycker som jag tidigare sagt att alla högtider är överskattade. För mig räcker de med ett badkar, ett glas rosé och lite linschips haha.

Nya skor

Helgen fortsatte i samma tempo. God mat, serietittande och promenader. Vid lunch i dag åkte jag och Bebbsan mot Karlstad. Här har vi gjort matlådor och fixat lite inför kommande vecka. Jag har också varit i väg till Stadium outlet och införskaffat nya skor till gymmet. Dom jag har är lite stora och efter som jag har trasiga fötter så är det viktigt att ha bra skor.

Ny vecka nya äventyr

Nu blir det en lugn kväll i soffan. Jag känner fortfarande av njurstenen eller vad de nu är som bråkar i min mage. Tänkte gå till gymmet i dag men de får blir en vilodag och ladda upp för i morgon när vi kickar igång en ny vecka full med nya äventyr.
Jag ska jobba lite under veckan och det ser jag fram emot. Men till dess kommer några bilder från helgen.

 

2 reaktioner på “Valborg i Hagfors

  1. Kläms inre dina tår ihop för mycket i asics gympa skor?

    Jag köper numera enbart skor med utrymme för tårna t ex från freefot. se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *