Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Några dagar i Kumla – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Några dagar i Kumla

Ny sport-bh

Jag började fredagen med att köra ett pass på gymmet och inviga min nya sport-bh. Jag har blivit lite besatt av gult och det var väldigt skön. Köp på Newyorker så kostade mindre än en hundring. Som hittat!

Helg i Hagfors

Helgen spenderades i Hagfors. Det blev en lugn helg med god mat, serietitrande och en och annan promenad. Bruden på bilden ovan spenderade större delen av tiden med att springa ut och in från inglasade altanen. Hon kan aldrig bestämma sig om hon ska vara ute eller inne så det blir ett jävla springande fram och tillbaka.

Bild lånad från Visitkumla.se

Motionera i trappor

På söndag vid lunch åkte jag till Kumla för att spendera några dagar med Henrik. Innan någon börjar spekulera, nej vi är inte i hop vi umgås som vilka vänner som helst. Måndagen motion var att köra Kvarntopstrappan två varv. Jag är ändå lite stolt över mig själv. De känns i låren kan jag lova.

Jag kan ju!

På tisdag var jag också stolt över mig själv för då gick jag till gymmet själv. För någon månad sedan vågade jag knappt gå till gymmet i Karlstad själv utan mitt kontaktperson. Nu gick jag till ett helt nytt gym. Helt själv utan att ens tänka efter.

Härliga dagar

Det blev några härliga dagar i Kumla. Kul att träffa vänner och så. Enda dåliga är att jag får fler och fler symtom på njursten. Det skulle dock förklara mina urinbesvär för två veckor sedan. Nu är jag iallafall i Hagfors och ska vila upp mig under helgen och hoppas att det ger sig snart utan att behöva besöka akuten.

1 reaktion på “Några dagar i Kumla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *