Min viktresa vecka 17

Min viktresa vecka 17

Efter ett dåligt resultat förra veckan så bestämde jag mig för att köra stenhårt den här veckan. Det gick ju galant! För mitt resultat vecka 17 blev -1,5 kg! Det är så jävla skönt att det äntligen släpper. Nu kör vi på så här tycker jag! Den här veckan gick enkelt för att jag var i Karlstad i helgen och inte i ett hus full av godis. Kommande helg kommer dock bli en utmaning men man kan bara göra sitt bästa.

Träningen rullar på

Träningen fortsätter att rulla på. Den här veckan är jag hittills uppe i 1 mil cykel, två timmar på gymmet och 28 607 steg. Är mer än nöjd med det. Jag var uppe tidigt i går morse och tog blodprov sen blev det en lång promenad+ ett besök på gymmet. Sen han jag med att steka lite på balkongen med.  I dag ska jag ta en promenad med Felicia sen kommer mamma och pappa till stan.

3 svar på ”Min viktresa vecka 17

  1. Mmm, exponering berikar, inte sant? Du fixar nog ”nästa v” också, 👍.. Vad duktig att gå ned 1,5 kg på så kort tid, lagom ell effektivast för att ej förlora för mkt m massa är mellan 0,5 och 1 kg men det står ej skrivet i sten. Forts så och motivationen avlöser disciplinen.. /Trevlig helg, 🤗..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen